Tenta på fredag... =(

Insåg just att denna tenta nog kommer att bli svår... Fasen!

Men efter ska jag trösta/fira med middag och This is it på bio. Och Sensation på lördag! ;)

Sensation White - here I come!!!

Ibland föds de bästa idéerna ur impulser. Igår morse bestämde jag och älsklingen oss för att köpa biljetter till Sensation White i Köpenhamn den 31/10. Älsklingen lyssnade på inspelningarna han gjort på sin mobil när han var där förra året, och sååå sugna vi blev på att gå!

Inget snack om saken! Vi och två polare fixade i förmiddags biljetter till detta fantastiska event. Vi har dessutom kolla på (i princip) alla videos på YouTube som var från Sensation White =)
Aaaaah! Det ska bli så kul!!! =D

Netbook, extrajobb och Stockholm

  • Netbook
    Jag har äntligen fått min lilla dator lagad! Vad jag har saknat den... Hämtad och lämnad hemma hos mig. Hur bra som helst! Snyggt jobbat Acer! Det var tydligen fel på moderkortet =S

  • Extrajobb
    Jag fick det!!! Jag fick ett av de extrajobben jag sökte! Jobbar ca två dagar i veckan och ökar min budget med runt 3500 kr varje månad =D Dessutom är det faktiskt ett roligt jobb, även fast att sortera fakturor inte låter så ballt ;)

  • Stockholm:
    Då var det dags för årets resa till Stockholm. Ska jobba på Bromma flygplats på måndag som värdinna för NE. Jag och två andra ska dela ut (kunskaps)äpplen till de resenärer som anländer. Förhoppningsvis får vi tillgång till loungen i år också ;) På kvällen ska jag, Linus, Ted, Petra, Nicke och Oscar käka på Dolly's Saloon! Ska bli gott med en rejäl köttbit till middag ;) Förhoppningsvis blir det drinkar på Gondolen också...

RSS 2.0