Jag vill vara...

... en prinsessa
... ett geni
... en kock
... en miljonär
... nyttig
... vältränad
... omtyckt
... ambitiös
... behövd

.. mig själv.

Tenta, Rom och crotch show

Det var ett tag sedan jag skrev här, men efter min lilla dip hade ingen lust... Det var ganska tufft... Efter en vecka var jag ur den. Efter det hade jag inte mycket tid att skriva. Följande har hänt:

* Jag skrev en tenta i internationell ekonomi. Blev helt chockad när jag fick den! Den var ju inte alls som typtentorna som vi fick! Mööög! Och räkneuppg. var bara en (det var 3-4 st på typtentorna) av 10 och den var jätteskum! Det jag kunde hoppas på var någon poäng över G, om jag har tur... Men! Tadaa! Jag fick 28,25 av 40!!! 1,75 poäng från VG!!! =D Hur hände det?! Jag belv innerligt glad och ligger bara en tenta back nu =)

* Dagen efter tentan åkte jag och älskade J till Rom! Vi var där i sju underbara dagar fyllda av historia, mat, solsken och espresso. Och lite, lite shopping såklart... ;) Vi hade aldrig varit tillsammans i så många dagar på raken, så vi visste inte riktigt hur vi skulle klara av det. Men det gick faktiskt bra! Vi fick helt klart se nya sidor hos varandra. Charmiga sidor och irriterande sidor ;)

* Okej... Såg idag reprisen av MTV movie awards... Christina Agulliera, lilla gumman. Du har säkert ett jättefint skrev. Men varför? Varför göra det till ditt framträdandes huvudpunkt? Mycket underligt (haha!)... Och varför uppträder alla kvinliga artister i baddräkt? =S


RSS 2.0